Sivu 1/1

77

Tutustu lopulliseen nuuskakokemukseen 77 - täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia vahvasta, tyydyttävästä nikotiiniiskusta ilman perinteisten tupakkatuotteiden ankaruutta. Valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä nikotiinista ja selluloosasta, ohuissa pusseissamme on useita erilaisia herkullisia makuja, mukaan lukien trooppinen minttu ja kola, jokaiseen makuun. Jokainen tölkki sisältää 20 kappaletta, ja nikotiinipitoisuuden ollessa 20 mg/g, tunnet varmasti tyydyttävä surina, jota kaipaat. Älä missaa, osta 77 nuuskaa jo tänään ja nosta nuuskapeliäsi!


Esittelyssä 77: Premium All-White Nikotiinipussi.

Etsitkö korkealaatuista täysin valkoista nikotiinipussia, joka tarjoaa laajan valikoiman makuja ja vahvuuksia? Älä katso enempää kuin 77! Jokainen pussi on made, jossa on parasta lääketieteellistä nikotiinia ja selluloosaa, ja se on kätevässä ohuessa muodossa.

Voimaa ja vaihtelua 77-nuuskassa

Kaikissa 77 purkissa on 20 pussia ja vahvuus 20 mg/g nikotiinia. Vaikka tarjoamme tällä hetkellä vain yhden vahvuuden, tutkimme jatkuvasti uusia vaihtoehtoja tarjotaksemme sinulle entistä enemmän valinnanvaraaices tulevaisuudessa.

77 Nuuskan makuvaihtoehtoja

77 tarjoaa valikoiman herkullisia makuja, mukaan lukien trooppinen minttu ja kola. Halusitpa sitten mintuisen viileän tai makean ja virkistävän maun, 77:stä löytyy jokaiselle jotakin.

Koe ero 77:llä - premium-luokan valkoisella nikotiinipussilla. Osta nyt ja koe tyytyväisyys korkealaatuisesta nikotiinikokemuksesta.